Слухове за следващия Assassin’s Creed – Empire

Ubisoft не си губи времето и за никой няма да е изненада, че след по малко от 3 месеца от излизането на Assassin’s Creed Syndicate, компанията вече работи над следващото продължение. Информацията има два източника – сайта kotaku.com, базирана на достоверен, или поне според самия сайт, източник и анонимен пост публикуван в 4chan (повече тук).

Според слуховете, следващото заглавие ще се казва Empire и действието ще се развива в древен Египет. Очаква се играта да е част от трилогия, обвързана с други две части, развиващи се съответно в древна Гърция и древен Рим. Нетипичното в случая е,  че играта ще се очаква през 2017 година. 2016-та ще е първата година в която няма да излиза голямо Assassin’s Creed заглавие, традиция не нарушавана от 2009-та на сам.

Дори и без голямо заглавие тази година, феновете на франчайза няма да скучаят, на 12-ти Януари се очаква излизането на Assassin’s Creed Chronicles: India, последвана от  Assassin’s Creed Chronicles:: Russia през февруари (повече тук). И ако това не стига, през Декември се очаква пълнометражен филм, с участието на Michael Fassbender.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com