Слухове за ребут или продължение на PS1 класиката MediEvil

MediEvil е една от емблематичните игра от далечната 1998 година, когато PS1 беше в своя вихър. Дори беше моята първа игра, която съм играл на PS1 и като се сещам за нея изпитвам носталгия.

 

Играта e преиздадена за PSP през 2005 година и от тогава на сам слуховете за евентуално продължение са любима тема по специализираните сайтове.

 

Днес доста позабравета игра е отново на дневен ред, като кратко, няколко секундно клипче, изплува незнайно от къде, показващо главния герой Sir Daniel Fortesque да се разхожда из земите на Gallowmere :

 

 

 

Клипчето не е подкрепено с никакви факти или каквито и да е намеци, от сдудиата, разработвали първата част. Много е вероятно да е видео направено от любители и фенове. Но надеждата умира последна, играта заслужава ребут или продължение за новото поколение конзоли и съм сигурен, че има достатъчно фенове, за да си заслужава да го нарпавят.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com