Слухове за разпускането на Kojima Productions

След катастрофалния крах на недовършения проект Silent Hills (повече тук) в интернет пространството обикалят слухове за разпада на Kojima Productions. Колкото и неприятно да изглежда, всичко клони на там и слуховете започват да се потвърждават.

Преди няколко дни актьора Akio Otsuka, озвучавал самия Snake в японската версия на играта Metal Gear Solid поредицата, написа прощално сбогом и потвърди печалния край на компанията :

 

 

В превод :

[su_quote cite=“Akio Otsuka“]Kojima Productions беше принудена да се разпусне, но изглежда работата, в която екипа даде всичките си усилия, е почти завършен… Няма да преувеличавам, ако кажа, че очаквам това да бъде техния шедьовър. Не мога да се сдържа. Просто исках да кажа ‘Накараха ви да чакате, а?’ Но дори това да е края, Metal Gear Solid е безсмъртен.[/su_quote]

В цитата се има на предвид, като почти завършен шедьовър, предстоящата да излезе Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

И ако това не стига, без много шум, Konami премахна името на Kojima Productions от официалните постери и дори кутията на споменатата игра :

 

original

 

Предполага се, че обявяването на разпада на студиото се бави, за да мине безпроблемно премиерата на играта.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com