Слухове за завръщането на Crash Bandicoot

Crash Bandicoot е една от най-емблематичните игри за PlayStation, игра с която едно цяло поколение израсна. Припомняйки това, надали ще е изненада, че всяко споменаване за ребут на франчайза буди огромен интерес.

От няколко месеца Sony се старае да тизва култовия персонаж :

Shawn Layden

Това е изпълнителния директор на Sony Computer Entertainment America (SCEA) – Shawn Layden, който излезе с тази тениска на PSX 2015 преди два месеца.

https://twitter.com/PlayStation_ME/status/696008709231607808/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

А тази снимка беше публикувана в акаунта PlayStation Mid East в туитът, със следния текст (в груб превод) : „Най-търсения : Къде си сега Crash?“.

И за финал тази седмица се появи доста обещаваща информация. Randy Falk от компанията за играчки NECA Toys, правила играчки по игрите Lttle Big Planet, God of War и други, в интервю за PixelDan Eardley обяви, цитирам :

[su_quote cite=“Randy Falk“]Гледайки в някой от другите заглавията, очевидно е, че те (Sony) връщат обратно Crash Bandicoot, което е много готино.[/su_quote]

 

В по късен етап NECA Toys обявиха, че изказването е на базата на грешна информация. Но всичко звучи, като замазване на гаф. Пълното интервю може да видите тук

PS4 е на пазара вече повече от две години, след Uncharted, Ratche And Clank, KillZone и няколко други култови еклузиви, вече е време да получи и своя версия на Crash Bandicoot.

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. kalkab 19.02.2016 | Отговор

    SONY май вече не държат правата за Crash Bandicoot

  2. ivo 16.02.2016 | Отговор

    Ако това се случи, ще е уникално, нямам търпение да се върна 15 години назад !

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com