Слухове за готвения PS4 Virtual Reality headset

Още от миналата година се носят слухове за подготовката на слушалки с дисплей за виртуална гейм среда на Ps4.  Главно информацията идва от CVG (www.computerandvideogames.com), които твърдят, че получават информацията си от хора близки до проекта.

 

Първия слух се появи миналата година, след регистрирането на два нови патента от Sony – първия е за течен дисплей за поставяне пред очите, втория е за система, която блокира външния шум.

Един от шефовете на Sony Shuhei Yoshida, до някъде потвърди слуха, след запитване дали компанията работи по virtual reality устройство, той отговаря :

 

[su_quote cite=“Shuhei Yoshida“]Нали знаете, ние сме Sony, имаме много различни неща и различни идеи в R&D … Когато се стигне до разработване на неща, ние правим много неща, за които не можем да говорим.“[/su_quote]

Официалното представянето, според CVG, се очакваше миналата година на Tokyo Game Show изложението, но е било отложено, и се очаква тази година на Game Developers Conference (GDC).

 

Също според източници на CVG, Evolution Studios, компанията разработила game сериите WRC и MotorStorm, в момента работи по интегриране на устройството в предстоящата PS4 игра DriveClub,
разработвайки виртуална гледка от кабината на състезателна кола.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Интересно, е въпреки че като идея не е нещо ново, но нивото на CGI не е същото, каквото е било преди 5-10 години.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com