Първи трейлър и малко информация за Mafia III

Както 2K Gaмes oбещаха преди няколко дни , днес на GameScom събитието, беше представен първия трейлър на дългоочакваната трета част от сагата – Mafia III :

 

Действието на играта се развива през 1968 годинa и макар историята да е еднакво интересна и обещаваща, поема по малко по различен път от своите предшественици. В тази част няма да играем от страната на италианската мафия, а точно обратното – срещу нея. Главния протагонист Lincoln Clay е в средата на своята битка за отмъщение, след като неговото семейство, в лицето на черната мафия, е предадено и избито от италианската такава. По пътя на отмъщението ще имаме възможност да се съюзяваме с други семейства и да изградим собствена империя в основите на град Ню Орлианс.

В играа ще срещнем протагониста от Mafia 2 – Вито, който ще бъде наш съюзник и много вероятно да получим поне частица информация за събитията последвали главните герои Вито и Джои след края на Mafia II.

За съжаление трейлъра не включва геймплей кадри, но може да придобием представа от няколкото официални скриншота :

Играта се очаква през 2016-та година за PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com