Първи скриншоти от ремастеред версията на Day of the Tentacle

Ако сте под 30 вероятно не сте и чували за класиката Day of the Tentacle. Но за тези олдскул геймъри, които са били запалени по компютърните игри още през далечната 1993 година, споменаването на Day of the Tentacle ще доведе до носталгични спомени.

Играта е, или някога беше, нарицателно за куест жанра, жанр който за съжаление се разми и почти изчезна, и в наше време е отместен с шумни пуцалки и консумиращи време MMO-та.

Ремастеред версията е озаглавена Day of the Tentacle Special Edition и беше обявена на миналогодишното изложение PlayStation Experience, очаква се за PS4, PS Vita и PC (Window,Mac и Linux).

Днес Double Fine Productions, студиото разработващо ремастеред версията, разпространи първите скриншоти от играта :

Сравнение между двете версии, надали е нужно да казвам, коя коя е 🙂 :

 

[image-comparator left=“http://consoles.bg/wp-content/uploads/2015/10/1445640253-day-of-the-tentacle-comp.jpg“ right=“http://consoles.bg/wp-content/uploads/2015/10/1445640253-day-of-the-tentacle-remastered-comp.jpg“ width=“100%“ classes=“hover“][/image-comparator]

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com