Първите 10 минути gameplay от Resident Evil HD Remaster на PS4 конзола

Resident Evil HD Remaster от днес е официално в продажба. Играта е ремейк на първата част от 2002 година за Game Cub, която от своя страна е ремейн на най-първия Resident Evil от 1996 година за Sony PlayStation (1).

Сигурен съм, че старите геймъри ще изпитват носталгия към нея. Играта има редица подобрения, по добри 3D Модели, опция за широк екран или класическото съотношение 4/3, избор между стария класически начин за управление, или нов усъвършенстван такъв и страхотен 5.1 звук.

И за разлика от 1996 година или дори 2002 година, в днешно време всеки геймър може да направи проучване, да разгледа клипове, да види реални кадри от играта или цялото и изиграване предварително, преди да си я закупи, ето 10 минути геймплей видео :

Written by: gataka

7 Comments Added

Join Discussion
  1. Andy 15.02.2015 | Отговор

    прощавайте само да попитам дали играта ще излезе на диск в българия?

  2. Страхотна е! Много ме е яд, че ние, хората с PS4, нямаме възможността да играем PS Classics…

    • gataka 22.01.2015 | Отговор

      Грешно съм го написал, поправям го.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com