Пълен ребут на Need for Speed идва през есента

От няколко дни  Ghost Games тизва нова предстояща част на Need for Speed. И докато се опитвахме да отгатнем как ли ще се казва новата част и дали няма да е следващото продължение на Underground, никой не беше подготвен за бомбата, която беше хвърлена снощи. Новата Need for Speed се казва … Need for Speed и е пълен ребут на целия франчайз.

 

Ghost Games поема разработването на франчайза от миналата година, като разработва Need for Speed: Rivals. Както предшественика си, и новия ребут, ще има за основа  Frostbite Engine, отворен свят и да се надяваме силен сингълплеър.

 

Първи Тизър Трейлър :

 

 

 

Повече за играта ще чуем и видим на предстоящото изложение E3 следващия месец. Играта се очаква през есента за PS4, Xbox ONE и PC.

 

Няколко снимки :

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Дано направят една читава игра,че последните NFS са меко казано бози

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com