Пробвайте безплатно PS4 бета версията на Dark Souls III

От Bandai Namco подготвят, както те го наричат, стрес тест на предстоящата AA игра Dark Souls III за PS4, или с други думи – бета версия. Целта на теста се състои в три части :

 

 

  • Оценяване на сървърите – проверяване на издръжливостта на сървърите при голямо натоварване (каквото се очаква да е бета теста)
  • Оценяване на мултиплеър геймплей – тестване как се държи играта, с хора с различна скорост и връзка към сървърите, както и проверяване за проблеми, при игра с голям брой участници на веднъж
  • Оценяване на баланса в играта – ясно само по себе си

 

Всеки би могъл да се запише до 4-ти октомври на официалния сайт на играта : cbt.darksouls3.com. Не всички записали се ще могат да участват, не е ясен критерия, по който ще бъдат избирани участниците, но се предполага, че ще е на базата на статистиката в PSN профила на кандидата, или с други думи – неговия опит. Инициативата ще изисква PS Plus абонамент.

„Стрес теста“ ще започне на 16-ти Октомври. Пълната версия на играта се очаква през Април месец на 2016-та година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com