Предстои Electronic Entertainment Expo 2014 – E3 2014

И отново идва това време на годината, когато се провежда дългоочакванити E3 Expo. Изложението ще се проведе между 10 и 12 Юни в Лос Анджелис. За незапознатите Electronic Entertainment Expo, или по известно като E3, е изложение, провеждащо се веднъж годишно, което събира на едно място всички световни разработчици на игри и хардуер. Това е може би най-значимото годишно събитие за геймърите.

 

Както всяка година, ден преди началото на E3 ще има пресконференция на най-големите компании, конференцията ще бъде по етапна със следните часове :

  • Microsoft – 09.05 Понеделник 9:30 ч. PDT / 09.05 Понеделник 19:30 ч. по наше часово време
  • Electronic Arts – 09.05 Понеделник 12:00 ч. по обяд PDT / 09.05 Понеделник 22:00 ч. наше часово време
  • Ubisoft – 09.05 Понеделник 15:00 ч. PDT / 10.05 Вторник 01:00 ч. наше часово време
  • Sony – 09.05 Понеделник 18:00  PDT / 10.05 Вторник 04:00 ч. наше часово време
  • Nintendo –  10.05 Вторник 09:00  PDT /  10.05 Вторник 19:00 ч. наше часово време

 

Събитието ще се предава на живо по редица Web сайтове :

официален сайт на събитието : www.e3expo.com

www.ign.com/events/e3

www.gamespot.com/e3/

 

Пресконференцията на Sony ще бъде специална тази година. Събитието може да се гледа на живо в … киносалона. От Sony са запланували предаването на своята пресконференция в над 40 киносалона разположени в САЩ и Канада. Събитието ще е безплатно и ще бъде достъпно само след предварително записване и важи до изчерпване на свободните места.

 

 

Най-големите очаквания от Sony са повече информация и представяне на системата за виртуална среда Morpheus, както и на стриминг гейм системата PS Now. Има слухове и за представянето на PS4 Slim, но това най-вероятно е малко вероятно, заради прекалено краткия срок от излизането на обикновения модел.

От страна на Microsoft се очаква играта Halo 5 да бъде представена официално, с може би големи надежди за gameplay demo.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com