Последно сбогом за Battlefield 4 и инфромация за следващата част от поредицата

Може би повечето от нас вече са забравили за Battlefield 4 и отдавна играят на Battlefield Hardline, но изглежда от Dice не са. Преди два дни беше обявен последния DLC пакет, с който ще приключи поддържането на играта. Допълнението е озаглавено Legacy Operations, ще включва подобрена версия на познатата от Battlefield 3 карта Dragon Valley и най-важното, ще бъде абсолютно безплатно. Официален трейлър :

 

Legacy Operations се очаква по време на коледните празници и ще бъде достъпен за сваляне от Origin, PS Store и Xbox Live.

Другата, вероятно по интересна новина, идва от Twitter акаунта на девелопмент директора на DICE Dan Vaderlind, студиото вече е започнало да работи по следващата част от сагата :

Това не е изненадващо, поредицата бълва по едно заглавие годишно и може да очакваме да видим новото такова още през 2016-та година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com