Петиция за „remastered“ версия на CoD : Modern Warfare 2

Някой е инициирал петиция с идея за „remastered“ версия на CoD : Modern Warfare 2 за PS4 и Xbox ONE. Изглежда Call of Duty Modern Warfare 2 е любима част от серията за много хора. Петицията е онлайн само от 5 дни, но вече има подкрепата на над 61 хиляди човека. Целта е да се съберат над 75 000 подписа и да бъде изпратена на главните изпълнителни директори на двете компании Infinity Ward и Activision.

 

Цитат от инициатора :

[su_quote]Говоря от името на всички, когато казвам, че  Modern Warfare 2 беше най-добрата игра на Activision. Просто забавна и увлекателна игра, която наистина ти дава това носталгично усещане. Оръжията, картите, кил страйковете, бяха просто страхотни. В момента mw2 за PS3 и Xbox е просто превзета о хакери. Ако преправят играта и оправят някой неща, ще направят много хора щастливи.[/su_quote]

 

Петицията може да бъде намерена тук и подкрепена, от всеки, който иска : www.change.org/p/activision-infinity-ward-jason-west-robert-a-kotick-remaster-modern-warfare-2-for-next-gen-consoles

 

Modern_Warfare_2_by_BubiMandril

Written by: gataka

5 Comments Added

Join Discussion
 1. Spewn1 10.03.2015 | Отговор

  Да спрат с претоплените манджи, а да се съсредоточат върху нови и интересни проекти. Печелят от носталгията на хората. И каква е гаранцията, че всички подкрепили тая петиция ще си купят играта? Още повече поредицата не се различава една от друга. Всяка следваща на мен ми е горе-долу същата.

  • Xakepa 11.03.2015 | Отговор

   Не е точно така.Щях да съм съгласен ако четворката можеше да подкара игри за тройката.Разбирам ги хората понеже мои приятели бяха решили да си вземат четворка, но се оказа че Black Ops я няма и се върнаха на тройката понеже играта им е любима.

 2. Xakepa 10.03.2015 | Отговор

  Тия добре ли са?
  Най яката част на Call Of Duty е Black Ops.
  И между другото какво ще рече Remastered, същата игра само, че под графика 1080 ли?

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com