Изненадващ официален ъпдейт за PSP – 6.61

Това е изненадващо, не вярвах някога да видим нов ъпдейт за PSP. Всички модели PSP са спрени от производство, последния ъпдейт (преди 6.61) беше преди може би вече 3 години, игри за PSP не са излизали поне две години. В общи линии нищо не се е случвало и PSP бавно но славно отива в историята.

Съвсем неочаквано преди два дни (17-ти Януари) от Sony пуснаха ъпдейт с версия 6.61, защо … никой не знае. сякаш няма никакви промени, официално подобрява стабилността на системата, но не официално -никой не може да намери разлика от предишния , освен една 1-ца повече в числото.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Iordan 24.04.2020 | Отговор

    Мисля, че бъркаш Гатаче. Аз още не съм си ъпдейтнал pspто на версия 6.61 и на една игра ми пише за да играя онлайн трябва да го ъпдейтна

  2. a4ik0 18.03.2015 | Отговор

    здравей, търся как се хаква PSP. имам 3004 с 6.61 и не знам как да го хакна. писал ли си за старите версии как се прави? видях че вече има хак за 6.61 и затова питам

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com