Отървете се от PS3 конзолата си и вземете Xbox ONE с 100$ по евтино

Microsoft продължават със странните рекламни кампании. Предишната реклама, която бяха запланували в youtube им донесе много негативна реакция (Нелоялна реклама на Microsoft и канала Machinima в youtube).

В новата си промоционална кампания, от Майкрософт правят отстъпка от 100$ при закупуването на Xbox ONE, ако в магазина върнете и оставите старата игрова конзола, което включва Xbox 360 Slim и … PlayStation 3. С по прости думи, захвърлете PS3 конзолата си и вземете Xbox ONE със 100$ по евтино.

w3CFKY5

Оригиналния текст на промоцията (превод) :

[su_quote cite=“Microsoft“]Вземете 100$ в магазинен кредит, като изтъргувате в замяна определени игрови конзоли.

Изтъргувайте и сложете ръце на новия Xbox ONE.

Приветствайте новото поколение от игри и забавление. Където игрите са на границата на реализма. И телевизора изпълнява всяка ваша команда. Където слушането на музика, докато играете на игра е внезапно. И може да прескачате от телевизия, към музика, към игра моментално. Където вашето преживяване е индивидуално, съобразено с вас.  И цялото забавлението, което обичате, е на едно място. Добре дошли на всичко-в-едно, Xbox ONE.

 • За ограничен период от време, донесете вашия PS3, Xbox 360 S или Xbox 360 E и получете $ 100 във  кредит.
 • Правилата и условията се прилагат.
 • Обърнете се към служител в магазина за повече информация.

Промоцията е валидна от 23-ти Януари до 2-ри Март или до изчерпване на количествата. Възможна само в избрани Microsoft магазини в САЩ (включително Пуерто Рико) и Канада, не е възможно с поръчка онлайн. За да бъде допусната за търговия, продуктът трябва да може да се включва и да бъде в пълно функционално състояние, без счупени и липсващи компоненти, пукнат панел или повреда от мокрене, не се приема да е защитен с парола, и трябва да включва оригиналните си аксесоари. За да получите максималната сума при търгуването, трябва да закупите Xbox ONE в същото време. Всякакво оценяване на стойността ще бъде извършено по време на размяната и ще бъде предоставена като магазинен кредит, като е предмет на дискретността на Microsoft и одобрението му. Размяната е крайна. Не е валидна за изминали поръчки или покупки; не може да бъде заменена или с други думи да се вземат пари или карти за подарък. Може да се комбинира за селектирани Xox One или Xbox Live оферти. Отстъпката не включва такси, доставка или други разходи. Невалиден, където е ограничено от закона. Microsoft запазва всички права да промени или да прекрати офертата по всяко време. Лимитирано само за 1 покупка.[/su_quote]

Оригиналния текст на промоцията, мое да прочетете тук : content.microsoftstore.com

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
 1. Shosho 04.02.2014 | Отговор

  Хахаха. Оттървете се.

  ПС3ката ми (която имам благодарение на Жоро) с всеки месец си става все по-яка машинка. ПС1, ПС2, Пс3 игри, филми и т.н.

 2. Мръсни копелета, нагли и безочливи. Интересно каква ще е реакцията на SONY?
  Както съм виждал в един подпис – PS4 > XB One; PS3 > XB 360; PS2 > XB; PS1 … it wasn’t any XBox than… !

 3. rumenn 31.01.2014 | Отговор

  Ужас..това ако е вярно е особено идиотско (или нагло) предложение 🙂

 4. Georgi 31.01.2014 | Отговор

  Не виждам смисъл защото XboxOne е толкова силно колкото PS3

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com