Отворена бета на Destiny за всички, по цял свят

От няколко дни Destiny е с отворена бета и е достъпна до абсолютно всеки, който разполага с PS3,Ps4, Xbox 360 или Xbox ONE. За целта е нужно да имате заплатен PS Plus или Xbox Live.

 

Destiny е най-скъпата игра в историята, с бюджет от близо 500 милиона долара (включва и маркетинга) и от компанията Bungie искат да са сигурни, че финалния продукт, ще бъде изпипан до съвършенство :

 

[su_quote cite=“Bungie“]Нашата работа не е завършена. Има много да се до изчиства. За да направим да се случи, ние имаме нужда от повече Пазители да играят играта. Това е освен всичко друго, тест.[/su_quote]

 

Не се знае колко време ще продължи бетата, но няма да е по късно от 6-ти Септември, когато е обявено официалното излизане на играта.  На 26-ти и 27-ми (днес и утре) е обявен стрес тест и всеки който участва в бета теста в този период ще бъде зарадван с голяма награда, ако или когато, се сдобие с пълната версия на играта.

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com