Няколко скриншота от The Order : 1886 и 9 дни обратно броене до излизането и

Остават броени дни до излизането на The Order : 1886. Играта е завършена и вече пътува към реселърите и вероятно някой магазини вече са я получили. И както обикновено се случва, още преди официалното излизане на играта, в интернет вече има достатъчно клипове показващи кадри от геймплея, първите синематик, първите 30 минути, първите 60 минути и вероятно скоро ще се появи и пълен walkthrough.

 

Аз тези кадри ще си ги спестя и няма да ги гледам или качвам, играта я очаквам с нетърпение и имайки намерение да я поиграя, ще си спестя спойлерите. Кадрите лесно могат да бъдат намерени в youtube.

 

Като оставим това на страна, от Sony и Ready at Dawn разпространиха няколко (официални) скриншота директно свалени по време на игра, които са спойлер-фри :

 

 

Играта излиза на 20-ти февруари, само и единствено за PS4.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com