Няколко нововъведения в Блога

Здравейте на всички,

 

Времето рядко ми стига, но въпреки всичко се опитвам да обръщам внимание на блога. Отварям секция, достъпна за всички потребители, може да се види в дясно, в графа „Въпроси“. Всеки може да отваряте нови теми, да задавате въпроси, както и да отговаряте. Под статиите в блога има много коментари, стотици, но за съжаление когато статията остарее отива на заден плат и не е видима и коментарите в нея не мога да се следят и единствения, който ги вижда, съм аз.

 

Секциите за сега са три :

 

Ако имате идея за допълнителна секция, предложете в коментарите.

 

Регистрацията на потребители е отворена, коментарите под статиите няма да изискват регистрация, тя ще е опционална, но за секция „Въпроси“ ще са задължителни.

 

Другото, което се опитвам, от известно време да нарпавя , е да сменя визията на сайта, това съм го наумил доста отдавна, Опитвам се да персонализирам темата Avada. Понеже съм много бавен и тестовете с темата/темите ми отнемат време, съм си направил тестова страница на следния адрес : consoles-test.info. Ако някой има идеи и има с какво да помогне, с радост ще се радвам да го сподели.

 

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com