Нов пробив на PS3 Сцената – писане в рамта в реално време

Ето нещо ново, което ще раздвижи сцената. Човек с инициали zecoxao пусна в специализирания форум playstationhax.it информация и диаграма за писане в рамта на PS3 конзола в реално време. На самото дъно има тестови точки, с които рамта е достъпна и може свободно да се чете и пише :

 

 

Диаграмата важи за всички модели PS3, дори за Super Slim. На теория, писането в рамта, и то в реално време, може да доведе до стартиране на свалени игри или дори да помогне за създаването на нов вид CFW, което да работи на PS3 Super Slim конзолите.

 

Метода вече е възможен, остава да изчакаме програмистите да си свършат работа.

 

 

Източник : playstationhax.it/forums

Written by: gataka

7 Comments Added

Join Discussion
 1. Sssds 10.05.2020 | Отговор

  На хакната конзола купени игри тръгват ли

 2. 2K16 10.05.2020 | Отговор

  На хакната конзола купени игри тръгват ли

 3. Xakepa 15.06.2015 | Отговор

  Все пак ми се струва, че ще е добре ако измислят този хак и то разбира се не е много скъп.Сегашната алтернатива ODE Cobra просто не си струва.Има много хора, които имат такива конзоли, които не могат да се хакват и най малкото ще могат да играят вече излезли игри.

 4. DJBaltazar 01.06.2015 | Отговор

  Дали новината е истина да несе Радвам на Празно

 5. Frost 19.05.2015 | Отговор

  Това че разработчиците почти не разработват игри за PS3 не означава, че сцената трябва и тя да спре с намирането и разработването на методи за хакване и тем подобни. Та тя PS2 сцената е още жива, нищо че отдавна вече не е модерна конзола…

 6. Goshkata 15.05.2015 | Отговор

  PS3 го няма вече окй ще си го купи ? Както PSP & PSV

 7. Spewn1 15.05.2015 | Отговор

  То вече не излизат игри за ПС3, а и дупката в графиката вече става прекалено голяма между 3 и 4. Ще стане като при ПСП и ПС Вита.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com