Нов модел Xbox 360 вече в продажба

Колкото и да е странно, няколко месеца преди излизането на следващото поколение Xbox ONE, Microsoft подготви и пусна в продажба нов трети модел Xbox 360. Модела засега се води Xbox 360 (2013) или Xbox 360 Mini, характеристиките не се различават от стандартния Xbox 360 и Xbox 360 Slim, но визуално е направен да прилича на Xbox One.

Xbox360E_4GB_Console_ST2013_US_Groupshot-610x427

 

Видео за представянето :

 

С изизането на Xbox 360 MINI, от майкрософт обещават да държт конзолата жива още няколко години. Всеки с Gold мембършип ще получава по 2 безплатни игри всеки месец. В бъдеще се очаква да излязат стотици нови игри, някой от обявените игри са :Batman: Arkham Origins , GTA 5, Final Fantasy XIII, Splinter Cell: Blacklist, World of Tanks, Max: The Curse of Brotherhood и Dark Souls 2.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com