Нов дигитален сериал по Mortal Kombat от Warner Bros

Изглежда излизането на Mortal Kombat X за новото поколение конзоли не е достатъчно и от WB обещават да зарадват феновете с нов дигитален сериал посветен на сагата. Информацията е оскъдна, по сериала все още не е почната работа, очаква се той да използва за опорна точка сюжета и персонажите от предстоящата игра (старите добре познати персонажи, както и някой нови, ексклузивни за Mortal Kombat X).

За създаването на сериите ще се наеме новосформираното студио Blue Ribbon Content, което е част от WB. Освен с MK, студиото се е заело и със втори дигитален игрален мини-сериал по анимацията Static Shock,част от вселената на DC комиксите и собственост на WB.

Не за първи път се прави подобен сериал, още през 2011 година канала Machinima продуцира сериала Mortal Kombat Legacy, който става тотален хит в интернет пространството .Сериала е абсолютно безплатен, официално всяка излязла серия от първия ден се качва свободно в youtube.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com