Нови скриншоти от Rise of The Tomb Raider

За предстоящото продължение, на хитовата играта от 2013 година, Rise of The Tomb Raider са известни някой нови факти. Този път Лара ще търси източника на вечния живот, като действието ще се развива най-малко на две места – едното е студената Сиберия, второто ще е топло място, с пустини и гори, което (място) за сега не е обявено. Неин враг ще бъде тайно общество, което се е спотайвало в историята още на първата част. Играта ще има система за ден и нощ, както и динамично време, което ще се променя и ще влияе на околната среда, от там на препятствията и животинския свят около нея.

 

Вчера сайта allgamesbeta.com разпространи 12 на брой скриншота показващи локации, които ще бъдат посетени, 11 от снимките са Сиберия и само една загатва втората топла локация (6-тата по ред) :

 

Играта ще е времеви екслузив за Xbox 360 и Xbox ONE и се очаква в края на 2015 година. Версии за PS3, PS4 и PC ще има в по късен етап, след неопределен период последал официалното излизане.

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
 1. a4ik0 18.02.2015 | Отговор

  заради тази игра щях да си купя Xbox, добре че са решили да е времеви ексклузив 🙂

 2. Xakepa 17.02.2015 | Отговор

  Историята не продължава ли на острова на, който свърши предишната част?

  • Thingzor 23.02.2015 | Отговор

   Не мисля защото играта свърши на Dragon’s Triagle, South of Japan

 3. jj 17.02.2015 | Отговор

  Wow… snimkata s helikoptera prilicha na grad Petra (ot Indiana Jones and the Last Crusade).

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com