Надъхващ игрален трейлър на Destiny: The Taken King

Страхотен (официален) игрален трейлър на предстоящия DLC пакет за Destiny – The Taken King. Видеото е кръстено „Evil’s Most Wanted“ , продуцирано е от Joseph Kosinski (TRON: Legacy, Oblivion) и саундтрака включва „Black Dog“ на Led Zeppelin :

Destiny: The Taken King излиза на 15-ти Септември, само след няколко дни, новото допълнение е шумно рекламирано, накъдето и да се обърна винаги ми се набива на очи. Destiny влезе в историята с най-скъпата рекламна кампания правена някога за игра, и изглежда тя още не е приключила. Съкратена версия на показания игрален клип, в 60 секунди, ще бъде излъчена тази вечер по телевизия NBC, по време на откриването на NFL сезона.

Пакета няма да е евтин, ще струва $39.99 и ще изисква играта Destiny (логично) и двете предходни допълнения – The Dark Below и House of Wolves.

Лънч трейлър :
https://www.youtube.com/watch?v=jTvf2cAIUtk

Официален синематик трейлър :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com