Малко информация и кратък тизър на Doom

id Software и  Bethesda Softworks пазят всякаква информация за предстоящата игра DOOM. Играта е в разработване от 2008 година, като е изумително, как в рамките на 7 години няма нито един геймплей трейлър, достъпен за широката публика.

 

Играта претърпя множествено промени, включително пълен рестарт на проекта през 2011 година. Първоначално трябваше да бъде продължение, 4-то поред и аналогично да се казва Doom 4, след рестарта името е променено само на DOOM и няма информация дали ще е продължение или ремейк/ребут. И естествено поддържаните платформи от PS3 и Xbox 360 са променени на Xbox ONE и PS4. За съжаление версии за старото поколение не са запланувани.

 

Единствения съществуващ геймплей трейлър, за който знаем, е прожектиран миналата година на QuakeCon, при това на затворени врата в пълна тайна за широката публика.

 

Днес играта е отново на дневен ред, след като от id Software обявиха, че ще ни я покажат на тазгодишното E3 изложение. Играта ще бъде представена още на предварителната пресконференция на Bethesda Softworks, която ще се проведе на 14-ти Юни, в 19:00 Тихоокеанско време или на 15-ти Юни, в 5:00 сутринта, наше време.

 

За да може очакването да е още по интересно, от id Software са ни подготвили кратък, изключително кратък, тиръз от цели 11 секунди. Enjoy :

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Играта на Е3 за мен 🙂
    Чакам я от много години, минавал съм Doom 1 & 2, а 3-та я минах на всички трудности 4 пъти 😀

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com