Лицата в Uncharted 4 ще се изобразяват с от 300 до 500 частици

Naughty Dog могат много, макар игрите им да се броят на пръсти, се превърна в тенденция всяка тяхна игра да e мерна единица, на възможностите на дадената платформа, изкарвайки максумума от нея.

Всички 0чакваме Uncharted 4 да надмине предшествениците си и да покаже на какво е способен PS4. Naughty Dog са се постарали и реализама в образа на Дрейк си лични и има причина за това. Лицевата част, на персонажите в играта, се изобразява с от 300 до 500 частици. За сравнение в предходните игри от франчайза и в играта The Last of US бройката на отделниче елементи е от 90 до 100. Огромен скок :

Новите технологии със сигурност са способни на невиждан до сега реализъм, гледайки скриншотите с нетренирано око, някой лесно би могъл да се заблуди, че е просто снимка на истински човек.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn1 16.05.2015 | Отговор

    Айде най-после да излезе нещо наистина качествено за тая конзола. Напоследък само некакви претоплени манджи, в повечето случаи игри с уроди и дежурните пуцалки. За един проджект имах надежда, ама и той нещо не ме грабна.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com