Лимитиран PS4 на цена от 19 паунда до 20 000 долара

В началото на месеца от Sony пуснаха страхотна лимитирана серия PS4 (по случай 20 години PlayStation). Към конзолата има огромен колекционерски интерес и хората, които биха искали, да я закупят, не са никак малко. Но за съжаление е произведена в едва 12300 бройки, което не може да задоволи търсенето и.

 

Специалното издание се пуска на пазара по етапно, в различни краища на света, което още повече затруднява закупуването и. Макар официалната цена, на конзолата, да е 500 долара за US и 400 паунда за UK, в момента в  eBay цените варират от 1500 до феноменалните 6 000 паунда :

 

ebay

 

Снимката е на реални търгове, които текът в момента.Нещо повече,в специализираните сайтове има няколко примери и скриншоти, на завършили търгове, стигащи до 15 000, дори се говори за 20 000 долара.

 

Един пример, приключил преди 4 дни, за които са наддавали 106 човека : Sony Playstation 4 20th Anniversary Edition BRAND NEW/FACTORY SEALED! PS4

 

И паралелно на този неофициален пазар, жителите на Лондон могат да си купят същата конзола на цена от … 19.94 паунда. Промоцията е валидна само за един ден и е свързана с кръглата годишнина от излизането на Ps1. Всичко е организирано в един от първите магазини на Sony, в които са се продавали първите бройки ps1 през далечната 1994 година, цената е 19.94 паунда и има само 94 бройки от промоционалните конзоли.

 

За да може да закупи конзола, клиента трябва да представи оригинален PS1 контролер и още един сантиментален предмет, като плакат на „Gran Turismo“ например. О да .. и да каже паролата „I crashed my Bandicoot“

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
 1. safe 11.12.2014 | Отговор

  Имаш ли си наидея къде в Лондон, защото сега съм в Лондон :Д

  • gataka 11.12.2014 | Отговор

   По средата на Bethnal Green Road, поне това намерих, като адрес.

   Но за съжаление промоцията изтече.

 2. Разни там търгаши са купили конзолата с единствената цел сега да печелят от това. Такива хора не заслужават конзолата.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com