Комикс предистория по играта Batman : Arkham Knight

Вчера от DC Comics обявиха, че се подготвя официален комикс по играта Batman : Arkham Knight. Комикса ще се разпространява единствено дигитално и ще разказва предисторията на играта, като ще започва там където свършва Batman Arkham City. Историята се пише от Peter J. Tomasi, доказал се едитор и писател, пишещ комикси от 1996 година, а илюстрациите се правят от Viktor Bogdanovic и Art Thibert – рисувал DC комикси за Superman, Xmen, Светкавицата и други, в рамките на повече от две десетилетия.

Злодея в предстоящата последа част от сагата „Batman : Arkham Knight“ е непознат досега и не се я появявал във вселената на batman франчайза, включващ комикси и филми. Предисторията в комикса има за цел да запознае публиката с историята и мотивите на злодея.

Публикувана е демо корица :

batman comix

 

Източник : www.dccomics.com/blog

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com