И Майкрософт работи по система за виртуална реалност

Информацията първо се появи в сайта techradar.com, с твърдението, че Microsoft работят по свой проект за система за виртуална среда. Той е в отговор на проекта на Sony с кодово име Morpheus. Нещо повече, прототип на проекта е в ръцете на девелопърите и се разработва софтуера за него. Втория рапорт е от сайта digitimes.com, според който, позовавайки се на свой източници, производството на устройството ще започне още през 2015 година. Очакванията са да видим официален прототип на E3 изложението през месец Юни.

 

Като се има на предвид, че проекта дори не е обявен официално, 2015 звучи прекалено рано. Но пък от друга страна , вероятно от Microsoft се опитват да догонят Sony и да не останат по назад.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com