Информация и скриншоти от играта TMNT: Mutants in Manhattan

За TMNT: Mutants in Manhattan знаем много повече, от колкото трябва. Играта все още не е обявена и на практика не съществува никаква официална информация, но вече си има първите скриншоти. Снимките са публикувани в онлайн сайта purexbox.com :

За новия проект се разбра още в края на миналата година, когато беше рейтната в Австралия и Бразилия, вероятно погрешка по-рано от заплануваното. Според националния Австралийски класификационен борд (www.classification.gov.au) TMNT: Mutants in Manhattan се разработва от PlatinumGames и ще бъде разпространявана от Activision. Очаква се да има версии за PS4, PS3, Xbox ONE, Xbox 360 и PC.

Двете компании трябва по скоро да разпространят официална информация за играта, защото в противен случай, както е тръгнало, следващата стъпка е да бъдат изпреварени от изтекло гейплей видео.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com