Изтече Rogero 4.60 V1.00 CFW – все още в бета версия, с бъгове

Информацията е от преди 7 часа. Изглежда Rogero въпреки всичко е направил нов фирмуер, за който никъде, до този момент, не беше споменато официално.

 

Фирмуера е бил в тестова фаза за общо 29 дни. Явно на един от тестерите на фирмуера не му се е чакало повече и го е разпространил онлйан, без разрешението на втора.

 

Човека разпространил файла се пише с инициали pauline45, цитат :

[su_quote cite=“pauline45″]Аз поствам това, защото разработчиците няма да го направят. Не ме интересува какво мислят, този фирмуер не работи с MultiMAN, защото ще ви е нужен BD Mirror за да играете игрите, но IrisMAN и GameSonic  работят перфектно и то на всяка конзола, без брикове от това.

 

Тествах го на всяка една конзола от 2006 година до края на 2010 и се инсталира върху всяко CFW, не ме интересува какво мислят разработчиците, хората или Rogero, време е за разпространение, вече минаха 29 дни. Знам, че ще бъда отлъчен за това от момчетата, на които им пука, но моя човек Greg Rasputin каза да го направя.[/su_quote]

 

Линк за теглене :

https://www.dropbox.com

http://dfiles.eu

 

Забележка : Фирмуера е не завършен, вероятно има много бъгове, със сигурност не е тестван достатъчно, самия създател на фирмуера не го е разпространил официално, вероятно си има причина за това. Не съветвам никой да го инсталира на този етап.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Dimitur 18.08.2014 | Отговор

    Тоя човек е много нахален чака 29 дена и не го интересува и го пуска.Аз например съм с FAT и с 3.55 CFW 2 години чаках да излезе тоя хак.Сравнение с тези 29 дни това е нищо.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com