Изтекоха първите кадри от сингълплеъра на Call of Durty:Advanced Warfare

Изглежда потребител с инициали Anfuny29 е успял да се сдобие с ранно копие на играта Call of Durty:Advanced Warfare, предполага се че е открадната по време на транспортиране към ретейл магазините. И за краткия период в който я е имал е успял да пусне лайв стрим в Twitch. Разбира се стрима и канала са били блокирани, но потребителя е имал време да покаже кадри от сингълплеъра, начина на избиране на оръжията, някой ачивманти, бонуси в нивата и други.

Не съм следил темата за играта, но изглежда до момента, 4 дни преди излизането на “ Day Zero Edition“ единствените кадри от геймплея за играта могат да се видят в няколко минутни или секундни промо клипове пускани за прожектиране на изложения. Знам, че играта е имала бета, но не си представям как е възможно до този момент нито един кадър да не е ликнал. Всичко е пазено в страхотна тайна до последния момент.

Клиповете заснети от Anfuny29 са качени ня няколко пъти в youtube и разбира се свалени за броени минути. В момента не мога да намеря работещо видео и изглежда за пропусналите играта ще си остане тайна до излизането на 3-ти ноември. Единственото, което е останало е тази снимка, показваща екрана за избор на оръжия :

advanced-warfare-leaked-camos

Със сигурност създателите на играта не са доволни, че дългопазената им тайна е разкрит Ето и какво мисли един от основателите на студиото Sledgehammer Games – Glen Schofield :

glen schofield twit

В превод :

[su_quote cite=“Glen Schofield“]Отне ни 3 години за да направим игра. Държахме я в тишина заради феновете и беше открадната и разпространена седмица преди (излизането). Това е гадно. Истинска неприятност. Благодаря много.[/su_quote]

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Коско 31.10.2014 | Отговор

    Не е лоша игрицата.Вчера минах няколко мисии-увлекателна е!:)

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com