„Изтеклия“ MediEvil клип се оказа направен от фен

Вчера писах за изтекъл в нета 3 секунден клип на спрягано продължение или ребут на класиката MediEvil, озаглавен „MediEvil PS4 Gameplay Footage 2015„. Клипчето разбуни духовете по целия свят, по специализираните сайтове новината направи верижна реакция и няма кътче в онлайн пространството, в което да не е спомената.

 

За голямо съжаление клипа се оказа създаден от фен с име Guillermo Moreno  и е направен изцяло с Unreal Engine 4. Целия клип днес е публикуван от автора :

 

Видеото е съпътствано с извинение  :

 

[su_quote cite=“Guillermo Moreno“]Първо, ние се извиняваме, че ви дадохме надежда да видите Medievil и Sir Dan Fortesque на PS4, ние не се опитвахме да вбесим някой, или да накараме neogaf или други гейминг сайтове наши жертви. Няма да отречем, че ни беше забавно, но беше направено с любов към този и други герои от страхотния франчайз. Ние се опитахме да приковем вниманието на Sony и да ги накарат да разберат, че много хора обичат тази стари IP-та, и ние не можехме да си представим, че реакцията ще е толкова поразителна. Приемете това като аларма за събуждане и обикновена и скромна молба за да ги върнете.[/su_quote]

 

Видеото изглежда страхотно, детайлите са много впечатляващи и доста лесно би заблудило, че става дума за ранно демо, за концепцията на играта. Някой е инвестирал доста време и усилия за да пресъздаде света на Gallowmere и любимияни Sir Daniel Fortesque.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com