За новия дизайн

Привет на всички читатели, геймъри, колеги и приятели,

След няколко месеца умуване и проучване и доста вложено време, най-сетне съм готов с новия дизайн на сайта. Визията е доста по различна, по чиста, организирана и надявам се по приятна за окото. Добавил съм някой нови елемента, като :

 • сайдбар
 • добре организирани менюта
 • по-добре организиран страничен панел
 • видео панел
 • и други

 

consoles.bg

 

Има нова секция, която отдавна исках да направя, но беше невъзможна със стария дизай : видео. В нея са , или по скоро ще бъдат, подредени по категории видео клипове – трейлъри, геймплей кадри, ревюта и други. Организацията на секцията е лесна и ще качвам всичко ново, което game студията,Sony и Microsft и други промотират и разпространяват.

 

consoles.bg video

 

Другото, което искам да направя, е да организирам по добър форум в рамките на блога, ползвайки неговия дизайна и платформа. Искам да прехвърля всички съществуващи, регистрирани потребители, заедно с по голямата част от създадените теми, от phpBB в новия такъв.

Не знам как и дали изобщо ще се получи, но няма да ми коства нищо, да опитам.

Written by: gataka

6 Comments Added

Join Discussion
 1. jj 25.05.2015 | Отговор

  Super e Jorka 🙂 Samo popravi gore imeto na saita 🙂

 2. Spewn! 25.05.2015 | Отговор

  Едно голямо БРАВО и от мен. Продължавай да ни поддържаш добре сити относно всички новости около гейминг индустрията и не до дам законните такива.

 3. Поздравления за вложения труд и положителния резултат.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com