За заблуда на врага – или как Microsoft презентират персонален компютър за Xbox ONE

Никой не обича да го заблуждават и Microsoft отново ядосаха феновете си.

На тазгодишното GamesCOM изложение, преди няколко дни, от Microsoft бяха приготвили редица с включени Xbox ONE конзоли, на които феновете можеха да се насладят на конзолата и дори на някой още не излезли заглавия, като Ori and The Blind Forest. Споменатата игра е ексклозив за PC (Windows), Xbox 360 и Xbox ONE.

Немислимото, което се случва, в тази ситуация, е когато хлапе играе на споменатата игра Ori and The Blind Forest, с Xbox ONE контролер, играта крашва и го връща в менюто на Windows операционна система. За още по голяма заблуда пред монитора е поставена включена Xbox ONE машина и над тях има глям надпис Xbox ONE. Изглежда от Microsoft по някаква причина са решили , че по удобно би било да се ползва персонален компютър, отколкото реална Xbox ONE конзола. Ето на това му се вика лоша реклама.

 

xbox-One-Ori-2xbox-One-Ori-1

 

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Zoid... 18.08.2014 | Отговор

    Това се случва за пореден път, но аз все така не виждам нищо странно, предвид, че това е някакъв билд, който закърпен единствено за GamesCom. Логично, игри не могат да се разработват на XBOX конзола единствено. Няма как и Микрото да изплескат една грозна PC кутия на евента с надпис отгоре XBOX, нали?

    Това, което се е случило е, че са подкарали Windows на две конзола, за да пуснат билда за тестване. Подобни неща стават на всяко изложение, но смрад се вдига само когато се дъни Микрото.

  2. Хех никога не е късно да станеш за смях – то си стана традиция М$ да се излагат на подобни евенти…….. като добавим и обявяването на TR за ексклузив .. и ден по късно пояснението че е хем екслузив ама ще си и излезе за писи (може би и за ПС4)……

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com