Зашеметяващо реални снимки на Need for Speed и сравнение с реалноста

Ghost Games вдигат летвата много високо, Need for Speed изглежда толкова реално, колкото гледката през прозореца на нашия автомобил. За да ни обеди в това, днес студиото разпространи общо 4 снимки, две от тях скринове от играта, две истински реални снимки :

 

 

 

За съжаление снимките не вървят с легенда,  и коя е истинската и коя от енджина на играта, може всеки сам да се опита да определи.

Предстоящия Need for Speed е пълен ребут на франчайза, и освен единствения тизър/трейлър (тук) до момента информацията е доста оскъдна.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Spewn! 25.07.2015 | Отговор

    Вторите снимки са истинските, а първите са от играта. Иначе, и според мен финалният продукт няма да изглежда по подобен начин. Да гледат да не направят на Ubisoft c Watch Dogs.

  2. 100% ще я даунгрейднат графиката до релийза за жалост ;/

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com