Да запалим двигатели с Project CARS

Project CARS е една от най-детайлните и изпипани рейсинг игри. Детайлите са толкова добри, че вероятно, ако кадрите от геймплея бъдат показани на някой незапознат, могат да го заблудят, че става дума за истинско състезание.

 

Навярно един ден, игрите ще стигнат до етап, в който трудно се различават от реалността. И ако има игра, да се доближава до този момент, то това е Project CARS :

 

 

Играта е разработвана от Slightly Mad Studios и използва подобрен и усъвършенстван енджин Madness Engine, същия който е в основата на серия рейсинг игри, като Need for Speed Shift 1 и 2, Test Drive: Ferrari Racing Legends, World of Speed. Играта постига зашеметяваща графика, можеби ще се повторя, но реалността е завидна. Няколко скриншота от PS4 версията (източник ign) :

 

 

Игата се очаква официално на 17-ти Март за САЩ и 20-ти Март за Европа, за платформи PS4, Xbox 360 и PC. Очакват се и версии за  Wii U и SteamOS/Linux в по късен етап. За голямо съжаление, версиите за PS3 и Xbox 360, макар да бяха първоначално обявени, са отказани и няма да видят бял свят.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. Spewn1 20.01.2015 | Отговор

    Играта какъв тип е? Аркадна, симулатор? На коя прилича, Gran Turismo, Grid, DriveClub?

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com