Да запалим гуми с The Crew

От днес официално The Crew е по щандовете в магазините и онлайн в Xbox Live и PS Store. Играта е нещо ново, жанра е  екшън-състезателно MMO. За играта се говори от известно време и е едно очаквано заглавие, което да разнообрази рейсинг жанра. Над играта са се трудили Ubisoft Reflections и Ivory Tower, разпространява се от Ubisoft и излиза за PS4, Xbox One,Xbox 360 и PC, за съжаление не включва версия за PS3.

 

Играта е с отворен свят и географски обхваща Съединените Щати. Според статистиката, за да стигнете от единия край до другия, трябва да карате час и половина без спиране. Играта няма пауза, няма зареждане между нивата. Може да играете сами или в co-op с приятели. В мултиплеър може да се играе с до 7 приятеля (общо 8 човека).

 

Повече за играта, може да видите, от нейния launch трайлър :

 

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
  1. Отново много лоши отзиви чувам.
    На много погрешен път са тръгнали тия.

    • gataka 03.12.2014 | Отговор

      Официално е обявено, за да си спестят труда по портването. Процесора на PS3 е много специфичен и не се доближава до нищо друго и портването на PS3 игри винаги е било най-трудно за разработчиците, макар да е по мощен от Xbox 360.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com