Гръм и трясък в Bombshell

Bombshell е разработвана от 3D Realms и Interceptor Entertainment и е изградена с Unreal Engine 3. Проекта има интересно начало. Първоначално играта беше озаглавена Duke Nukem: Mass Destruction и имаше за цел да да покаже отново култовия едноименен персонаж в битка с извънземните. За голямо съжаление Gearbox Software, настоящия носител над правата, заведе съдебен иск и макар резултата да не е обявен, може да се досетим кой е спечелил.

Играта е преименувана на Bombshell – ново IP, с RPG елементи и макар да не е Duke Nukem, има неговия чар, приликите са очевидни и всичко изглежда жестоко. Официално видео с геймплей кадри :

 

Играта изглежда изключително динамично, със страхотна атмосфера, почти носталгична към стария жанр на 3D Realms. За съжаление след като Gearbox поеха франчайз в свой ръце Duke Nukem просто не е същия, след 10 години чакане Duke Nukem Forever беше в голямата си част разочарование. По всичко личи, че Duke Nukem: Mass Destruction щеше да бъде играта, която повече от десетилетия феновете чакат.

BombShell изглежда достоен наследник, изглежда страхотно и мога само да кажа Hail To the King или по скоро  Hail To the Queen.

Играта се очаква тази година за PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com