Гличовете в The Witcher 3: Wild Hunt

Минах 10 дни (не един месец, поправям се) от както The Witcher 3: Wild Hunt излезе и някак си съвсем под радара минаха няколкото (десетки) бъга, които играта имаше, преди да бъдат пачнати. Случая много напомня на този с Assassin’s Creed: Unity (повече тук) с малката разлика, че бъгавете не се появяват толкова често.

The Witcher 3 е страхотна игра, всичко в нея изглежда толкова реално и толкова на място, но когато бъговете започнат, законите на физиката не важат. Ето едно видео с 10 бъга, събрани от gameranx :

 

 

 

Последния пач за конзолните версии е 1.03, от 26-ти Май, който оправя, забележете, 165 бъга !

 

За PC версията нещата са малко по различни, последния пач е 1.04 и … ако пуснете сейв правен на по стара версия и имате малко късмет, ще получите това :

 

И за финал, един от най-странните бъгове, открит от потребителя на youtube Chris Klos, по време на сцена в бордеите в играта. Тук нещата стават, наистина странни :

 

 

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com