В Need for Speed няма да има микротранзакции и всички DLC пакети ще са безплатни

Трябваше да поверя информацията си три пъти, за да се уверя, че съм я разбрал ясно. Need for Speed няма да предлага микротранзакции, всички коли ще могат да се отключват със събирането на игровата валута и EA нямат намерение да ви таксуват, всеки път, когато искате (веднага) нова кола. Същото важи и за DLC пакетите – всички ще бъдат абсолютно безплатни за всеки закупил играта. В общи линии, до колкото разбирам, ако нещо не се промени, след първоначалната инвестиция от закупуването на играта, и да искате няма как да похарчите повече пари за нея. Доста изненадващо за игра изискваща постоянен онлайн достъп и още повече за игра на EA.

Информацията се намира в секцията често задавани въпроси на официалния сайт на играта : www.needforspeed.com/en_GB/news/nfs-faq

Друго, което се разбира от същия FAQ, е че и двете версии, тази на PS4 и тази на Xbox ONE, ще бъдат заключени на 30 кадъра в секунда.

Need for Speed се очаква на 3-ти Ноември тази година за PS4 и Xbox ONE, PC версията е забавена до второто тримесечие на 2016-та.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn! 17.09.2015 | Отговор

    Георги, спокойно, ще се научат, бате. Ще се научат!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com