В Battlefield Hardline може да управлявате – кола, камион, моторна лодка, хеликоптер и … диван

Battlefield Hardline официално излиза на 17-ти Март, след два дни, но много хора имат вече достъп до нея. Създателите и не за първи път показват чувство за хумор, и в играта е заложено ново превозно средство и то не какво да е, а диван на колела :

 

Превозното средство е кръстено „American Dream“ , в превод Американска Мечта и когато някой бъде убит с него изписва „Merica“. „Летящия“ диван е бърз и издръжлив, може да бъде намерено на картата  Dust Bowl, като по първоначална информация се появява на случаен принцип на различни места.

 

Това не е първия случай, в който създателите на играта залагат великденски яйца в играта : Изненадваща анимация в Battle Field Hardline (бета)

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com