Версията за PS3 и Xbox 360 на Mortal Kombat X е отказана

И това ако не е разочарование. След месеци чакане и няколко пъти отлагане във времето, днес Warner Bros. Interactive Entertainment и NetherRealm Studios обявиха отказването на Mortal Kombat X за PS3 и Xbox 360.

Играта се чака от феновете и собствениците на PS3/Xbox 360 още от април месец, когато трябваше да излезе, в последствие беше отложена за месец Юни, а в по късен етап за есента. Като прибавим времето от обявяването на играта това са доста дълги месеци, в които собствениците на PS3 И Xbox 360 са чакали търпеливо, много от тях дори са преорднали играта.

Цитат от разработчика (в превод) :

[su_quote cite=“ Yorick Community Admin
„]След месеци в разработване, Warner Bros. Interactive Entertainment със съжаление стигна до заключението, че ние не можем да разпространим Mortal Kombat X за PlayStation 3 и Xbox 360. Моля знайте, че нашите екипи работиха прилежно за да достигнат високите стандарти поставени от сегашното поколение версия на играта. Ние не можем да достигнем очакваното качество отPS3 и Xbox 360 версиите на Mortal Kombat играта и много съжаляваме, че не можахме да доставим нашия продукт, както бяхме запланували.[/su_quote]

Източник : community.wbgames.com

Мога спокойно да пиша една черна точка за Warner Bros и NetherRealm, разочарованието няма как да бъде по пълно.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Влади 29.08.2015 | Отговор

    Много жалко, исках я за PS3 макар, че гнусните фатали които се правят в играта ме отказаха да я играя, но брат ми я харесва и заради него ми се щеше да излезе.

  2. Xakepa 29.08.2015 | Отговор

    Според мен причините за отказа са от една страна хакнатата PS3 конзола и от друга това, че е пределно ясно, че няма как да достигнат най високо качество понеже най вероятно сравняват с PS4 пък и при нея ще има яко продажби, много повече от PS3 така, че …
    Вътрешно знех още първият път, като чух, че ще има отлагане, че работата просто няма да стане, но не исках да ставам лош пророк.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com