Бета версията на Star Wars Battlefront ще бъде отворена за всички

След като се нагледахме на множество геймплей кадри, наближава момента, в който ще можем да пробваме играта. EA Games подготвя отворена бета версия, в която всеки ще може свободно да се включи. Информацията е обявена на официалния блог на Star Wars Battlefront, от Mathew Everett, мениджър на общността : starwars.ea.com/starwars/battlefront

Тестовата версия ще включва два мултиплеър мода и една co-op мисия :

Walker Assault мод – бойното поле ще е на планетата Hoth,  мода ще позволява едновременно да се включат до 40 човека.

Drop Zone мод – бойното поле ще е на планетата  Sullust. На случаен принцип, на различни места по картата, ще бъдат спуснати няколко капсули, целта на двата отбора е да контролират всички, или колкото се може повече от тях. Тук бройката на играчите ще са доста по ограничени – 8 на 8, отбора на бунтовниците, срещу отбора на Империята, и мода ще има времеви лимит от 10 минути.

Survival Mission мод – мисията може да бъде изиграна самостоятелно, с приятел онлайн, или още по добре – в co-op със сплит скрин.

Бета версията все още няма официална дата, но се очаква през октомври месец, зa PS4, Xbox ONE и PC. Пълната версия на играта излиза на 17-ти Ноември.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com