Бета версията на Hitman със стори трейлър и самостоятелна мисия

Остават броени дни до стартирането на бета версията на AAA играта Hitman и Square Enix са ни подготвили страхотен (бета) стартов трейлър :

Тестовата версия ще е достъпна само и единствено за тези, които са преорднали играта за PS4 и PC, за съжаление за Xbox ONE не е предвидена такава. Тестовете ще се проведат от 12-ти до 15-ти Февруари за PS4 и от 19-ти до 22-ри Февруари за PC.

Бетата е озаглавена “The Prologue” и ще включва специална мисия, предистория на самата игра, действието ще се развува 20 години преди основните събития. Доста новаторски подхор, който несъмнено ще събути интереса във феновете на франчайза, още повече като включим факта, че ще съществува единствено и само три дни. Доста добър стимул за преордър на пълната версия.

След всичко споменато, Hitman е един светъл пример, че в последно време бета версиите целят повече поддържане на хайпа и привличане на внимание, от колкото като истински тест за дооформяне на продукта. Не го казвам с лошо, това е един страхотен рекламен трик, с който може да се тества безплатно играта (ако е отворена бета) или да получим допълнителен контент , както е в случая. Но може би вече е време, да се нарича с истинското си име, а то далеч не е бета тест.

Пълната версия на играта се очаква на 11-ти Март, тази година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com