Без Project CARS за Nintendo Wii U

Wii U версията на Project CARS беше забавена с няколко месеца, заради трудности с портването. За голямо съжаление за феновете на Nintendo, вчера от Slightly Mad Studios, обявиха прекратяването на проекта. Изглежда хардуера на конзолата не е достатъчно мощен, за да покрие графичните изисквания на разработчика. Цитат :

[su_quote cite=“Andy Tudor – Креативен Директор“]Въпреки нашата упоритост за Wii U версията на Project CARS, ние повече няма да продължаваме с разработването, защото качеството не достига нашите високи стандарти, нито нашите виждания за заглавието на тази платформа.

С нетърпение очакваме обявяването на всякакъв нов бъдещ хардуер от Nintendo, но за сега Project CARS е просто прекалено много за Wii U, въпреки нашите усилия.

Извиняваме се на нашите Nintendo фенове,, които бяха чакали за новини, но ние нямаме желание да създадем продукт, който поне да не се приближава до нашите високо оценени версии на другите платформи. Ние оптимистично гледаме какво бъдещето ще донесе.[/su_quote]

Nintendo подготвя нова конзола, която се пази в изключително строга тайна, кодовото име е Nintendo NX, можеби в цитата, за бъдещ нов хардуер, се има на предвид именно нея, и вероятно в близкото бъдеще може да видим Project CARS за Nintendo, макар и да не е Wii U.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com