Безплатното MMORPG Fable Legends е отказано

Информацията беше обявена още преди една седмица, но едва сега намирам време да седна и да я опиша. За голямо съжаление Microsoft спря и отказа дългоочакваната мултиплеър екшън ролева игра Fable Legends, действието съпътства и затваряне на студиото разработчик – Lionhead Studios, както и още две такива Press Play Studios и Project Knoxville.

Случващото се е жесток шок за феновете на франчайза, Lionhead Studios разработва игри по поредицата вече цели 12 години и нищо не предвестяваше този нелогичен и необяснен край. Още повече Fable Legends е в  разработване трета година и е погълнала бюджет от десетки милиони долари.

В момента тече затворена бета версия, която ще бъде спряна на 13-ти Април, всеки закупил in-game валута, ще бъде обезщетен в рамките на 7 дни. Всеки, който има вече достъп до бетата, ще може да играе до последния момент, но няма да бъдат одобрявани нови играчи.

Повече по темата :
Официалното обръщение от екипа на играта : lionhead.com

Официалната информация от Microsoft : news.xbox.com

Геймплей кадри от бета версията, за съжаление, след 13-ти Април, кадрите ще са единственото, което ще остане от играта :

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Изключително жалко.Fable е може би една от най-добрите екслузиви за бокса.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com