Xbox 360 : Team Xecuter подготвят нов хардуерен мод, различен от RGH/RGH2

Днес от Team Xecuter гръмнаха с новината , че подготвят нов хардуерно базиран мод , за стартиране на неподписан код на Xbox 360 конзоли. Няма никаква техническа информация за него, само е обявено, че няма общо с RGH/RGH2 хака.

На кратко с новия метод конзолата ще бутва моментално. Метода за сега е тестван на zaphyr, falkon и jasper с най-новия дашборд. Споменато е, че за да се хакнат първоначално конзолата трябва да е ъпдйетната с последната за момента 16202 версия. За Slim за сега не се споменава нищо.

Излизането на подобен хак би променило коренно нещата. В момента ако фат конзолата е с по висок дашборд от 2.0.14717.0 може да се хакне само с RGH2. Хак който е по нестабилен, с по дълго време за бутване, а при някой конзоли дори с време за бутване извън нормалното. Някой фалкон конзоли дори не могат да бъдат приспособени да работят с RGH2- постоянно фризват, забиват или не бутват. Излизането на различен метод би променило коренно нещата.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com