Xbox 360 : PCB DVD платки за драйв на Corona за инсталиране на LT+

Контролна платка за драйв Lite ON DG-16D5S и Hitachi  DLN10N на Team Xecuter вече са в преордър. За незапознатите в последната ревизия на Xbox 360 , ревизия Corona, има само два модела DVD устройство

  • Lite ON DG-16D5S с фирмуерна версия 1175 и 1532
  • Hitachi  DLN10N с фирмуерна версия 0500 0502

 

Има три стъпки, които трябва да се направят за да се хакне Corona Xbox с LT + хак :

  • ползването на LT+ фирмуер за дадения модел – Според официалния сайт на c4eva фирмуера и за двата драйва е в тестов период. Очаква се и излизането и на нов Jungle Flasher
  • изваждането на DVD ключа – възможно е да се направи от дънната платка на конзолата, с частично изпълнение на RGH хака
  • флашване на самия драйв с LT+ фирмуер – контролната платка е заключена и не може да се манипулира, за това се налага смяната и. Скоро ще е възможно с излизането на отключените платки.

 

Една платка ще се използва и за двата модела DVD устройства. В онлайн магазините на официалните дистрибутори на Team Xecuter платката в момента е на цена (в преордър) 70 USD без доставка. Очаква се евентуално да почнат доставки след седмица.

Освен Team Xecuter и Team Matrix подготвят своя версия на контролната платка. Matrix се славят с доста качествени продукти, с винаги по ниска цена от конкурентите си. Но не е известно кога ще пуснат своята версия.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com