Unravel Two – информация, трейлърче, обявяане и … излизане в същия ден

Снощи на отминалата E3 пресконференция, повече тук, беше представена Unravel Two, продължение на очарователната и популярна инди игричка от 2016-та година на студиото Coldwood Interactive. Изглежда толкова приятно, колкото и оригинала, за един втори път ще се потопим в един пъстър свят и заобиколени със страхотни пейзажи ще може да управляваме едно или две Yarnys, в сингъл плеър или Co-Op, решавайки пъзели и сложни задачи. Официално трейлърче :

 

 

За изненада на публиката, от EA затвориха един цял цикъл в рамките на няколко минути – играта беше представена, показана и дори – пусната. Unravel Two е вече достъпно и може да се закупи и играе на трите поддържани платформи,  PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com