E3 2018 : Death Stranding

Съвсем естествено, от Sony не пропуснаха да ни покажат подробности отDeath Stranding. Изглежда страхотно и докато очаквах да получа отговори, мистерията се заплете още повече. Във видеото може да видим главния протогонист и още един персонаж, в това, което изглежда, като кът сцена от играта. Включва и кратки геймплей кадри, но за съжаление, освен проучване на околната среда, друго не е показано :

 

 

От видяното може да си направим някой изводи – света, в който се намираме, е обитаван от странни, може би пара-нормални същества, които са невидими за човешкото око и ни е нужно специално устройство, за да ги материализира . Всеки звук и трепет ги привлича и това води до фатален край. От предишни трейлъри, може да заключим, че сме на чужда планета, по всичко личи, че сме куриери на нещо специално и нашата цел е да го запазим и доставим.

 

Всичко друго е забулено в мистерия, играта е приковал вниманието на PlayStation феновете и се чака от една цяла армия. Продължава да си няма официална дата и остава чинно да си чакаме.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com